Selkäviikko Caritas Kuntoutuksessa

10102016

SELKÄVIIKKO 10.-16.10.2016: Oikaise itsesi ja liiku!

Caritas Kuntoutus osallistuu valtakunnalliseen Selkäviikkoon

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Selkäviikkoa, joka huipentuu vuosittaiseen Maailman Selkäpäivään 16. lokakuuta. Selkäviikon ja Maailman Selkäpäivän tämän vuoden teema on ”Oikaise itsesi ja liiku”. Teemalla halutaan kiinnittää huomiota ryhdin ja liikkumisen merkitykseen selän terveydessä ja selkäkipujen ehkäisyssä.

Caritas Kuntoutus osallistuu Selkäviikkoon julkaisemalla päivittäin internet- ja Facebook-sivuillaan lyhyitä tietoiskuja Selkäviikon teeman mukaisesti. Myös sinä voit jakaa sosiaalisessa mediassa oman selkätarinasi tai –kuvasi aihetunnisteilla #selkäviikko ja #maailmanselkäpäivä.

Selkäviikolla paikalliset selkäyhdistykset eri puolilla Suomea järjestävät maksuttomia ja kaikille avoimia tapahtumia. Oulun Seudun Selkäyhdistys järjestää perjantaina 14.10. klo 18 yleisöluennon ”TULE kuntoon, seniori!” ODL:n Wegeliussalissa (Albertinkatu 16).

Caritas Kuntoutus toivottaa kaikille ryhdikästä ja liikunnallista selkäviikkoa!