Kunto kohdalleen myös ikäihmisille

Caritas tarjoaa uutena palveluna liikuntaryhmiä räätälöitynä ikääntyneille. Keskeistä ryhmissä on tavoitteellinen liikunnallinen toiminta ja motivoituminen säännölliseen fyysiseen harjoitteluun. Ohjaajana toimii fysioterapeutti, joka luo ryhmiin mukavan ilmapiirin, jossa ryhmäläisten on helppo kokea turvallinen harjoittelu oman toimintakyvyn rajoissa, ja tuntea turvallisia vertaisuuden ja yhteenkuuluvuuden tunteita.

Voimaa ja tasapainoa -ryhmä

Henkilökohtainen toimintakyvyn kartoitus ryhmässä:

Fyysisen toimintakyvyn mittauksessa kartoitetaan aluksi ryhmäläisten tasapainoa ja lihasvoimaa. Toimintakyvynkartoituksen jälkeen asiakas saa palautteen toimintakyvystään.

Ryhmävalmennus:

Kuntovalmennusta järjestetään kerran viikossa yhteensä 10 kertaa. Ryhmävalmennus on fysioterapeutin ohjaama ryhmä, joka kokoontuu Caritaksen kuntosalilla. Ryhmässä asiakas saa  ohjausta ja neuvontaa lihaskunnon ja tasapainon parantamiseen sekä kirjalliset harjoitteluohjeet. Kuntovalmennusjakson aikana ryhmäläisillä on oikeus harjoitella omatoimisesti Caritas Kuntoutuksen kuntosalilla maksutta yleisillä vuoroilla.

Keskeistä ryhmässä on tavoitteellinen kaatumisen ja kaatumisvammojen ennaltaehkäisy lihasvoima- ja tasapainoharjoittelun kautta.

Ryhmän hinta 120 €/ henkilö

 

ILMOITTAUDU SYKSYN RYHMÄÄN:
Kokoontuu torstaisin 5.9.2019 alkaen klo 13-14

Soita 044 999 1919.

 

  • Kiinnostuitko palvelusta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Käytämme antamiasi tietoja vain siihen tarkoitukseen, joka yhteydenottopyynnössä on ilmoitettu
  • Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteistamme (linkki sivun alalaidassa).