Jaksamista työhön ja arkeen

KuntoStartti sopii henkilöille, jotka haluavat aloittaa liikunnan harrastamisen, kohottaa kuntoaan ja saada ammattilaisen vinkit kunnon parantamiseen. Se sopii myös painonhallinnan tueksi.

Jokaiseen pienryhmään otetaan 6-10 osallistujaa. Uusia ryhmiä käynnistetään joka kuukausi.

Pienryhmävalmennuksen vaiheet:

+ Kuntokartoitus

Kuntokartoitus koostuu yksilöllisesti tehtävistä lihaskunto- ja kestävyyskuntotesteistä. Testien jälkeen ryhmäläiset saavat fysioterapeutin laatiman palautteen kuntotasostaan.

+ Kuntovalmennusjakso

Pienryhmät kokoontuvat viikoittain 5 kertaa Caritas Kuntoutuksen kuntosalilla. Kuntovalmennus toteutetaan fysioterapeutin ohjaamissa ryhmissä, joissa ryhmäläiset saavat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa sekä kirjalliset harjoitteluohjeet. Kuntovalmennusjakson aikana asiakkaalla on oikeus harjoitella omatoimisesti Caritas Kuntoutuksen kuntosalilla maksutta yleisillä vuoroilla.

+ Omatoiminen harjoittelujakso

Valmennusjakson jälkeen alkaa 3 kuukautta kestävä, henkilökohtaisten ohjeiden mukainen, omatoimisen harjoittelun jakso. Treenaaminen tapahtuu asiakkaan itse valitseman lajin/lajien parissa. Jakson aikana fysioterapeutti on henkilökohtaisesti yhteydessä ryhmäläisiin kuukausittain seuraten ja tukien harjoittelua.

+ Seurantakuntokartoitus

KuntoStartin lopussa tehdään uusi kuntokartoitus, jossa toistetaan samat testit ja mittaukset kuin alkukartoituksessa. Jokainen saa henkilökohtaisen palautteen kuntonsa kehittymisestä sekä jatkoharjoitteluohjeet.

KuntoStartin koko paketin hinta on 315 € (voi maksaa myös osissa).

• Kiinnostuitko palvelusta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.