Kärsitkö alaselkäoireista? Tule mukaan ryhmäkuntoutukseen!

08082016

venyttely_selkäryhmä_pienennetty

Caritas Kuntoutus järjestää ohjattua ryhmämuotoista kuntoutusta henkilöille, joilla on toistuvia tai pitkittyneitä alaselkäoireita. Kuntoutusryhmät on suunnattu henkilöille, joiden alaselkäkipujen taustalla ei ole vakavaa vammaa tai leikkaushoitoa vaativaa selkäsairautta. Aktiivisesta terapeuttisesta harjoittelusta hyötyvät henkilöt, joilla on esim. fysioterapialla hoidettava välilevyn pullistuma, lannerangan kulumamuutoksia tai lihasperäisiä alaselkäkipuja.

Pienryhmät ovat fysioterapeutin ohjaamia ja osallistujat voivat hakeutua ryhmiin joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Ryhmien tavoitteena on lievittää alaselkäoireita, motivoida osallistujia huolehtimaan selän kunnosta ja antaa ohjausta omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmät tarjoavat osallistujilleen myös vertaistukea.

Ryhmät kokoontuvat Caritas Kuntoutuksen kuntosalilla kerran viikossa (60 min.) yhteensä 5 kertaa. Kokoontumiset koostuvat aina teoriaosuudesta sekä käytännön harjoittelusta sisältäen liikkuvuusharjoituksia ja lihasvenyttelyjä, ryhdinhallintaa, alaselkäoireiselle henkilölle soveltuvaa lihasvoimaharjoittelua sekä rentoutumisharjoituksia.

Kuntoutusryhmän hinta on 100 €.

Ryhmiin voi ilmoittautua soittamalla numeroon
044 468 4271.