Isälle lahjaksi Kuntokartoitus

08112016

Voimaa_ja_tasapainoa

Kuntokartoitus on tarkoitettu perusterveille 18–65 -vuotiaille henkilöille oman kuntotason selvittämiseksi. Kuntokartoitus sopii hyvin etenkin aloitteleville liikkujille ja säännöllisesti terveysliikuntaa harrastaville kuntoilijoille. Kuntokartoituksella voi selvittää kuntotason ennen liikuntaharjoittelun aloittamista tai seurata kunnon kehittymistä säännöllisen harjoittelun aikana. Kuntokartoituksen jälkeen asiakas saa palautteen kestävyys- ja lihaskunnostaan, mikä auttaa häntä suuntaamaan harjoitteluaan kehitettäville osa-alueille.

1) Kestävyyskunnon testaus

Kestävyyskunto mitataan epäsuoralla polkupyöräergometritestillä. Testi toteutetaan 3-portaisena, nousevalla kuormituksella kevyesti hengästyen ja hikoillen. Testi ei edellytä maksimaalista rasitusta uupumukseen saakka.

2) Lihaskunnon testaus

Lihaskunnon testauksessa kartoitetaan kehon päälihasryhmien voimatasot vatsa- ja selkälihasten sekä yläraajojen ja jalkojen toistotesteillä. Lisäksi suoritetaan puristusvoiman mittaus.

Kuntokartoitus nyt tarjoushintaan 100 € (norm. 120 €). Hinta sisältää kestävyys- ja lihaskunnon testaukset. Kuntokartoitus tulee tehdä vuoden 2016 aikana.

Kartoituksen voi valita myös ositettuna, jolloin kartoitukseen kuuluu joko kestävyyskunnon TAI lihaskunnon testaus, hinta à 80 €.

Osta lahjakortti tai varaa aika soittamalla numeroon: 044 468 4271/kuntoutussihteeri