Äidille lahjaksi Kuntokartoitus

24042017

Teräsmummo550x

Kuntokartoitus on tarkoitettu perusterveille 18-65 -vuotiaille henkilöille oman kuntotason selvittämiseksi. Kuntokartoitus sopii hyvin etenkin aloitteleville liikkujille ja säännöllisesti terveysliikuntaa harrastaville kuntoilijoille. Sen avulla voi selvittää kuntotason ennen liikuntaharjoittelun aloittamista tai seurata kunnon kehittymistä säännöllisen harjoittelun aikana. Asiakas saa palautteen kestävyys- ja lihaskunnostaan, mikä auttaa häntä suuntaamaan harjoitteluaan kehitettäville osa-alueille.

Kuntokartoitus sisältää:

1) Kestävyyskunnon testaus
Kestävyyskunto mitataan epäsuoralla polkupyöräergometritestillä. Testi toteutetaan 3-portaisena, nousevalla kuormituksella kevyesti hengästyen ja hikoillen. Testi ei edellytä maksimaalista rasitusta uupumukseen saakka.

2) Lihaskunnon testaus
Lihaskunnon testauksessa kartoitetaan kehon päälihasryhmien voimatasot vatsa- ja selkälihasten sekä yläraajojen ja jalkojen toistotesteillä. Lisäksi suoritetaan puristusvoiman mittaus.

Kuntokartoitus nyt tarjoushintaan 100 € (norm. 120 €)
Kuntokartoitus tulee tehdä elokuun 2017 loppuun mennessä.
Kartoituksen voi valita myös ositettuna, jolloin kartoitukseen kuuluu joko kestävyyskunnon TAI lihaskunnon testaus, hinta à 80 €.

Osta lahjakortti tai varaa aika soittamalla numeroon: 044 468 4271/kuntoutussihteeri

 

Jaa sivu